Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: با وجود الزام قانونی و تصریح بخشنامه مشترک سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه تبدیل وضعیت استخدامی ایثارگران سازمان تأمین اجتماعی و مجموعه‌های تابعه معطل مانده بود که با صدور دو بخشنامه مطالبات برحق این افراد به زودی اجرا می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، میرهاشم موسوی اظهار کرد: این بخشنامه‌ها با عنایت به بخشنامه مشترک سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه کشور و همچنین در راستای اجرای تکلیف بند “د” تبصره (۲۰) قانون بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور پس از تأیید هیأت مدیره سازمان تأمین اجتماعی به واحد‌های اجرایی سازمان در سراسر کشور و همچنین شرکت‌های تابعه و بانک رفاه ابلاغ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در بخشنامه صادر شده توسط میرهاشم موسوی که به مدیران تأمین اجتماعی سراسر کشور برای تبدیل وضعیت استخدامی ایثارگران شاغل در تأمین اجتماعی ابلاغ شده، آمده است:

مشمولان این بخشنامه عبارتند از مشمولین ذیل که در زمان تصویب قانون مذکور (۲۶‏‏‏/ ۱۲‏‏/ ۱۳۹۹) به صورت تمام وقت در یکی از حالات رسمی–آزمایشی، پیمانی، قرارداد ماده ۲۰ آیین نامه استخدامی و شرکتی برای انجام فعالیت‌های جاری در واحد‌های سازمانی بکارگیری و قرارداد آنان در سال جاری تمدید و در حال حاضر نیز اشتغال به کار دارند.

مشمولین ماده (۲۱) قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران عبارتند از:

الف) خانواده شهدا شامل: پدر، مادر، همسر، فرزند، برادر و خواهر شهید.

ب) ‏جانبازان، فرزند جانباز (با هر درصد جانبازی)، همسر جانباز ۲۵ درصد و بالاتر.

ج) ‏آزادگان، فرزند آزاده (با هر مدت اسارت)، همسر آزاده بالای یکسال اسارت.

د) ‏‏رزمندگان با حداقل شش ماه حضور داوطلبانه در جبهه، همسر و فرزندان آنان (سه چهارم مدت حضور غیرداوطلبانه در جبهه، داوطلبانه محسوب می‌شود.)

حسب تبصره (۲) قانون اصلاح بند "و" ماده (۴۴) قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه (موضوع تبصره (۱) بند (۴) بخشنامه فوق‌الاشاره) صرفا تبدیل وضعیت «رزمندگان با حداقل شش ماه حضور داوطلبانه در جبهه، جانبازان، آزادگان و همسران شهداء، جانبازان و آزادگان و فرزندان شاهد و جانباز و آزاده» بدون الزام به رعایت شرط سنی، تحصیلی و آزمون صورت می‌پذیرد و تبدیل وضعیت سایر ایثارگران با رعایت شرایط خواهد بود.

تبصره۱: رعایت شرایط احراز از نظر مدرک تحصیلی در مشاغل کارشناسی و تخصصی با رعایت طرح طبقه بندی و ارزشیابی مشاغل سازمان ضروری است.

تبدیل وضعیت «پدر، مادر، خواهر و برادر شهید، همسر و فرزندان رزمندگان» منوط به قبولی در آزمون و با رعایت شرایط سنی و تحصیلی خواهد بود.

تبصره۱: افرادی که قبلا در آزمون‌های ورودی شرکت و پس از قبولی در آزمون مربوطه جذب و بکارگیری شده‌اند، از شرکت در آزمون مجدد معاف می‌باشند.

تبصره۲: در صورت عدم تطابق و پیش‌بینی مدرک تحصیلی دانشگاهی مشمولین این بند (ایثارگرانی که در زمره تبصره (۲) قانون اصلاح بند "و" ماده (۴۴) قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه نمی‌باشند) با شغل‏‏/پست مورد تصدی، مدرک مرتبط مقطع پایین‌تر یا دیپلم ملاک عمل خواهد بود.

بکارگیری نیروی انسانی جدید به جایگزینی نیرو‌های تبدیل وضعیت یافته که در اجرای این بخشنامه به استخدام رسمی در می‌آیند ممنوع است.

در صورت وجود هرگونه ابهام در خصوص نیرو‌هایی که در مرخصی استعلاجی‏‏/ مرخصی بدون حقوق‏‏/ مامور به سایر دستگاه‌ها و ... می‌باشند، معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی مرجع تشخیص و احراز شرایط خواهد بود.

همچنین در بخشنامه صادر شده توسط مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی به مدیران عامل شرکت‌ها، موسسات و بانک تابعه این سازمان برای تبدیل وضعیت استخدامی ایثارگران شاغل در شرکت‌ها، مؤسسات و بانک تابعه سازمان تأمین اجتماعی آمده است:

به منظور ترویج و تحکیم فرهنگ ایثار و جهاد و ساماندهی وضعیت استخدامی جامعه ایثارگران معزز در شرکت‌ها، موسسات و بانک تابعه و با عنایت به بخشنامه مشترک سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه، شرکت‌ها، موسسات و بانک تابعه این سازمان نیز مشمول بخشنامه اخیرالذکر بوده و در راستای اجرای تکلیف بند “د” تبصره (۲۰) قانون بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور، نسبت به استخدام و تبدیل وضعیت مشمولین ماده (۲۱) قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران شاغل در شرکت‌ها، موسسات و بانک تابعه به رسمی (دائمی) اقدام شود.

لازم به ذکر است دستورالعمل اجرایی استخدام و تبدیل وضعیت شاغلین فوق الذکر نیز توسط معاونت اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان تأمین اجتماعی ابلاغ شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مشکل استخدامی ایثارگران تأمین اجتماعی شاغل سازمان تأمین اجتماعی استخدامی ایثارگران موسسات و بانک تابعه ایثارگران شاغل وضعیت استخدامی تبدیل وضعیت شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۹۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰ هزار سهمیه استخدامی آموزش و پرورش سهم ایثارگران است

مشاور وزیر آموزش‌و پرورش در امور شاهد و ایثارگران گفت: در آزمون استخدامی که تمام دستگاه‌های اجرایی قرار است در پایان اردیبهشت ماه برای فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد برگزار شود، آموزش و پرورش مفتخر است بیش از ۲۰ هزار سهمیه جذب دارد.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان؛ زهرا مظفر امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ با بیان اینکه آموزش و پرورش مفتخر است با درصد بالا نسبت به همه دستگاه‌های اجرایی کشور حتی بنیاد شهید به دلیل ظرفیت استخدام هر ساله میزبان فرزندان شهدا و ایثارگران است، اظهار کرد: در آزمون استخدامی که تمام دستگاه‌های اجرایی قرار است در پایان اردیبهشت ماه برای فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد برگزار شود، آموزش و پرورش مفتخر است بیش از ۲۰ هزار سهمیه جذب دارد مگر اینکه متقاضی نداشته باشد.

وی تصریح کرد: در آزمون استخدامی که تمام دستگاه‌های اجرایی قرار است در اردیبهشت‌ماه برای فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد برگزار شود، آموزش و پرورش مفتخر است بیش از ۲۰ هزار سهمیه جذب دارد.

مشاور وزیر آموزش‌و پرورش در امور شاهد و ایثارگران با بیان اینکه آموزش‌وپرورش یک نهاد فرهنگی است که وظیفه حضور در جنگ نداشت اما بیش از ۴۱ هزار شهید تقدیم انقلاب کرده و همپای نیروی مسلح و انتظامی و نظامی بوده است، اضافه کرد: معلمان حتی در دوران جنگ هم سنگر دانش را رها نکردند و در برهه فعلی نیز فقط پرداختن به آموزش کافی نیست بلکه باید به تربیت نیز توجه شود.

مظفر مشاور وزیر آموزش و پرورش در حوزه امور شاهد و ایثارگران، ادامه داد: یکی از اهداف ضروری حضور در استان‌ها شناسایی مشکلات ایثارگران است، هدف مهم آگاه‌سازی به قوانین و اقناع ایثارگران نسبت به حقوق خود در امور شاهد و ایثارگران است.

وی ادامه داد: مسئولین آموزش و پرورش باید نسبت به اسناد بالادستی از جمله سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، سند تحول بنیادین و قانون جامع ایثارگران آگاه باشند تا دستگاه بتواند وظایف خود را به خوبی در قبال این قشر پر افتخار انجام دهد.

کد خبر 750125

دیگر خبرها

  • پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • ۲۰ هزار سهمیه استخدامی آموزش و پرورش سهم ایثارگران است
  • دستگاه قضا از بخش خصوصی در راستای رونق تولید حمایت می‌کند
  • ابطال بخشنامه مدیران میانی گمرک با رای دیوان عدالت اداری
  • ابطال بخشنامه گمرک با رای دیوان عدالت اداری همزمان با سفر رئیس قوه قضائیه به هرمزگان
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی / مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • مشکل طولانی شدن ترخیص مواد اولیه دارو برطرف می‌شود