Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، میرهاشم موسوی اظهار داشت: این بخشنامه‌ها با عنایت به بخشنامه مشترک سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه کشور و همچنین در راستای اجرای تکلیف بند “د” تبصره (۲۰) قانون بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور پس از تأیید هیأت مدیره سازمان تأمین اجتماعی به واحد‌های اجرایی سازمان در سراسر کشور و همچنین شرکت‌های تابعه و بانک رفاه ابلاغ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بخشنامه میرهاشم موسوی که به مدیران تأمین اجتماعی سراسر کشور برای تبدیل وضعیت استخدامی ایثارگران شاغل در تأمین اجتماعی ابلاغ شده، آمده است:

مشمولان این بخشنامه عبارتند از مشمولین ذیل که در زمان تصویب قانون مذکور (۲۶‌‌‌/ ۱۲‌‌/ ۱۳۹۹) به صورت تمام وقت در یکی از حالات رسمی–آزمایشی، پیمانی، قرارداد ماده ۲۰ آیین نامه استخدامی و شرکتی برای انجام فعالیت‌های جاری در واحد‌های سازمانی بکارگیری و قرارداد آنان در سال جاری تمدید و در حال حاضر نیز اشتغال به کار دارند.

مشمولین ماده (۲۱) قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران عبارتند از:

الف) خانواده شهدا شامل: پدر، مادر، همسر، فرزند، برادر و خواهر شهید.

ب) ‌جانبازان، فرزند جانباز (با هر درصد جانبازی)، همسر جانباز ۲۵ درصد و بالاتر.

ج) ‌آزادگان، فرزند آزاده (با هر مدت اسارت)، همسر آزاده بالای یکسال اسارت.

د) ‌‌رزمندگان با حداقل شش ماه حضور داوطلبانه در جبهه، همسر و فرزندان آنان (سه چهارم مدت حضور غیرداوطلبانه در جبهه، داوطلبانه محسوب می‌شود.)

حسب تبصره (۲) قانون اصلاح بند "و" ماده (۴۴) قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه (موضوع تبصره (۱) بند (۴) بخشنامه فوق‌الاشاره) صرفا تبدیل وضعیت «رزمندگان با حداقل شش ماه حضور داوطلبانه در جبهه، جانبازان، آزادگان و همسران شهداء، جانبازان و آزادگان و فرزندان شاهد و جانباز و آزاده» بدون الزام به رعایت شرط سنی، تحصیلی و آزمون صورت می‌پذیرد و تبدیل وضعیت سایر ایثارگران با رعایت شرایط خواهد بود.

تبصره ۱: رعایت شرایط احراز از نظر مدرک تحصیلی در مشاغل کارشناسی و تخصصی با رعایت طرح طبقه بندی و ارزشیابی مشاغل سازمان ضروری است.

تبدیل وضعیت «پدر، مادر، خواهر و برادر شهید، همسر و فرزندان رزمندگان» منوط به قبولی در آزمون و با رعایت شرایط سنی و تحصیلی خواهد بود.

تبصره ۱: افرادی که قبلا در آزمون‌های ورودی شرکت و پس از قبولی در آزمون مربوطه جذب و بکارگیری شده‌اند، از شرکت در آزمون مجدد معاف می‌باشند.

تبصره ۲: در صورت عدم تطابق و پیش‌بینی مدرک تحصیلی دانشگاهی مشمولین این بند (ایثارگرانی که در زمره تبصره (۲) قانون اصلاح بند "و" ماده (۴۴) قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه نمی‌باشند) با شغل‌‌/پست مورد تصدی، مدرک مرتبط مقطع پایین‌تر یا دیپلم ملاک عمل خواهد بود.

بکارگیری نیروی انسانی جدید به جایگزینی نیرو‌های تبدیل وضعیت یافته که در اجرای این بخشنامه به استخدام رسمی در می‌آیند ممنوع است.

در صورت وجود هرگونه ابهام در خصوص نیرو‌هایی که در مرخصی استعلاجی‌‌/ مرخصی بدون حقوق‌‌/ مامور به سایر دستگاه‌ها و ... می‌باشند، معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی مرجع تشخیص و احراز شرایط خواهد بود.

همچنین در بخشنامه صادر شده توسط مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی به مدیران عامل شرکت‌ها، موسسات و بانک تابعه این سازمان برای تبدیل وضعیت استخدامی ایثارگران شاغل در شرکت‌ها، مؤسسات و بانک تابعه سازمان تأمین اجتماعی آمده است:

به منظور ترویج و تحکیم فرهنگ ایثار و جهاد و ساماندهی وضعیت استخدامی جامعه ایثارگران معزز در شرکت‌ها، موسسات و بانک تابعه و با عنایت به بخشنامه مشترک سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه، شرکت‌ها، موسسات و بانک تابعه این سازمان نیز مشمول بخشنامه اخیرالذکر بوده و در راستای اجرای تکلیف بند “د” تبصره (۲۰) قانون بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور، نسبت به استخدام و تبدیل وضعیت مشمولین ماده (۲۱) قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران شاغل در شرکت‌ها، موسسات و بانک تابعه به رسمی (دائمی) اقدام شود.

لازم به ذکر است دستورالعمل اجرایی استخدام و تبدیل وضعیت شاغلین فوق الذکر نیز توسط معاونت اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان تأمین اجتماعی ابلاغ شده است.

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: پدر جانبازان دیپلم روابط عمومی سازمان صدا و سیما سازمان تأمین اجتماعی موسسات و بانک تابعه ایثارگران شاغل تبدیل وضعیت شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۲۲۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری

معاون وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی از کاهش تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری در ۲.۵ سال گذشته خبر داد و گفت: پیشنهاد گسترده تر شدن دامنه شمول در اصلاحیه قانون بیمه بیکاری را ارائه کرده ایم.

علی حسین رعیتی فرد در گفت‌وگو با ایسنا، درباره آخرین آمار مقرری بگیران بیمه بیکاری در کشور اظهار کرد: شهریور سال ۱۴۰۰ تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری نزدیک به ۲۴۰ هزار نفر بود که اکنون به ۱۶۰ هزار نفر رسیده و تعداد قابل ملاحظه ای از مقرری بگیران بیمه بیکاری کم شده است.

وی ادامه داد: با دستورالعمل و تفاهم نامه‌ای هم که بین ما و سازمان تامین اجتماعی و فنی و حرفه‌ای انجام شد مصمم هستیم که این عدد کمتر شود چون هم بازار کار به کارگر ماهر و کار بلد نیاز دارد و هم سازمان فنی و حرفه ای آمادگی دارد که آموزش‌های لازم را ارائه دهد تا افراد بیکار به چرخه اشتغال بازگردند.

پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری 

معاون روابط کار وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اصلاح قانون بیمه بیکاری اظهار کرد: در قانون پیشنهاد دادیم دامنه شمول گسترش پیدا کند چون قبلاً هم دامنه شمول محدودتر بود و هم کسانی که در منطقه آزاد و ویژه کار می‌کردند مشمول مقرری بیمه بیکاری نمی‌شدند، از طرفی کارگران پروژه‌ای هم محدودیتی برای پوشش‌شان وجود داشت. یک بحث هم در خصوص از کار افتادگی بود مثلاً اگر کسی انتهای بازنشستگی اش بود ممکن بود مشمول مقرری بیمه بیکاری شود و دیگر برگشت به کار انجام نمی‌شد لذا پیشنهاد دادیم که اگر از کار افتاده و ناتوان است برنگردد ولی اگر توان کار دارد ظرف یک سال که مقرری بیمه بیکاری گرفت باید بتواند در جایی مشغول به کار شود و  ادامه فعالیت بدهد و صرفاً دنبال گرفتن مقرری نباشد.
به گفته رعیتی فرد، منابع صندوق بیمه بیکاری محدود است و باید بتواند در شرایط بحران نظیر  کرونا به کمک بیاید تا کسانی که سال‌ها بیمه پرداز بودند را تحت پوشش قرار بدهد.

فرایند بازگشت افراد به چرخه اشتغال

معاون وزیر کار درباره فرایند بازگشت به کار و تفاهم‌نامه سه‌جانبه بین سازمان تامین اجتماعی، وزارت کار و سازمان فنی حرفه‌ای توضیح داد: به موجب این تفاهم نامه کسانی که مشمول مقرری بیمه بیکاری می‌شوند باید حتماً بعد از ۶ ماه با فراخوانی که صورت می‌گیرد آموزش لازم را ببینند و به محل کار قبلی برگردند. اگر نمی‌توانند در محل قبلی مشغول کار شوند یا برگشت به کارشان با مهارت قبلی نیست، مهارت جدید توسط سازمان فنی و حرفه‌ای برایشان لحاظ می شود که به بازار کار برگردند.
به گفته وی تلاش وزارت کار این است که افراد آموزش‌های لازم را فرابگیرند و به محیط کار برگردند چون هم به نیروی کار نیاز است و هم کسی که سال‌ها کار کرده و صاحب تجربه است می تواند برای کشور مفید باشد.

رعیتی فرد در پایان خاطرنشان کرد: تفاهم نامه سه جانبه ما با سازمان تامین اجتماعی و فنی و حرفه ای درحال اجراست و دستورالعمل آن به استانها رفته و هماهنگی ها با استانها انجام گرفته است.کسانی که مشمول مقرری بیمه بیکاری می‌شوند باید حتما به چرخه آموزش برگردند و آموزش ببینند و در جایی مشغول کار شوند.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تسویه بدهی گازی پتروشیمی ها به دلیل ماهیت مصارف قطعی تبصره هدفمندی یارانه‌ ها باید سریعا انجام پذیرد
  • پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • دستگاه قضا از بخش خصوصی در راستای رونق تولید حمایت می‌کند
  • ابطال بخشنامه مدیران میانی گمرک با رای دیوان عدالت اداری
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • تأکید معاون استانداری لرستان بر تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغال
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی / مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • جذب ۱۰۰۰ میلیارد از تسهیلات تبصره ۱۸ در لرستان
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟